서비스 요청 제출
죄송합니다.이 공석은 네덜란드 인로만 제공됩니다.

Service Coordinator

Rotterdam, NL

Alphatron Marine is importeur, leverancier, installateur en serviceverlener van hoogwaardige navigatie- en communicatieapparatuur aan boord van schepen. De afdeling Service Coördinatie zorgt ervoor dat service en onderhoud op onze apparatuur op de schepen van onze klanten perfect geregeld worden. Als Service Coordinator ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ontzorg je onze Service Engineers met de uitvoering van hun werkzaamheden. Een baan vol dynamiek en veel verantwoordelijkheid op ons hoofdkantoor in Rotterdam.

Service Coordinator

Rotterdam, 40 uur per week

Als Service Coordinator ben je van begin tot eind betrokken bij service- en onderhoudsprojecten. Je schakelt continu met onze klanten (schippers, scheepswerven en rederijen), service partners en onze Service Engineers en bent daarbij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Als er een service/onderhoudsmelding is binnengekomen, maak je de order aan en schat je samen met de afdeling technical support zo goed mogelijk in wat er nodig is om de klus te klaren. Welke engineer of service partner heb je nodig, is deze beschikbaar, moeten er onderdelen worden besteld of liggen deze op voorraad, moet je rekening houden met houdbaarheid van producten aan boord, etc? Na afronding van de werkzaamheden ontvang je een rapportage van de engineer en zorg je dat alle gemaakte kosten op het project worden geboekt, waarna je het dossier overdraagt aan de facturatieafdeling. Binnen de afdeling Service Coördinatie leg je verantwoording af aan de Teamleader Service Coordination. Concreet zijn je werkzaamheden:

 • plannen van alle service- en onderhoudswerkzaamheden van onze apparatuur op de schepen van onze klanten;
 • administratieve afhandeling ter voorbereiding en na afronding van de klus;
 • dagelijkse administratie van de afdeling, zoals archivering en rapportage.

Vindingrijke planner die zorgt dat het altijd goedkomt

Natuurlijk zorg je ervoor dat alle service- en onderhoudswerkzaamheden goed geregeld zijn. Toch kan het voorkomen dat je te maken krijgt met onverwachte tegenvallers. De vlucht de je voor je collega had geregeld heeft veel vertraging of een onderdeel dat je besteld had wordt later geleverd dan verwacht. Situaties die vragen om stressbestendigheid, flexibiliteit en vindingrijkheid. Op dit soort momenten ben jij in staat helder na te denken over hoe je dit zo efficiënt mogelijk kunt oplossen. Je hebt contact met nationale en internationale partijen, misschien krijg je te maken met cultuurverschillen. Je houdt in deze baan veel ballen tegelijkertijd in de lucht, het is dan ook belangrijk dat je planmatig en gestructureerd werkt. Vanzelfsprekend heb je in deze rol een klantgerichte instelling, maar tegelijkertijd vergeet je nooit onze eigen bedrijfsbelangen en bewaak je de marges. Verder vragen we van je:

 • een HBO-opleiding en/of een aantal jaren relevante werkervaring in de branche;
 • enige technische kennis en/of affiniteit met techniek is wenselijk;
 • goede beheersing van MS Office-programma’s;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, kennis van een de Duitse taal is een pre.

Veelzijdige baan aan de Nieuwe Maas

Als je bij ons als Service Coordinator aan de slag gaat, betekent dit dat je kiest voor een baan in een internationale werkomgeving met veel dynamiek waarbij geen enkele dag het zelfde is. We zijn een hele platte organisatie met korte lijnen, waar we allemaal gaan voor het beste resultaat en iedereen bereid is elkaar te helpen. Afhankelijk van je ambities zijn er mogelijkheden je verder te ontwikkelen in je rol en de organisatie. Verder bieden we je:

 • een brutosalaris € 2.185,- tot € 3.469,- per maand. Inschaling is afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • minimaal 25 vakantiedagen;
 • reiskostenvergoeding (ons kantoor is goed bereikbaar met het OV, maar er is ook voldoende parkeergelegenheid);
 • uitgebreide lunchmogelijkheden in onze kantine met prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas.
 • deelname aan leuke activiteiten die met collega’s worden georganiseerd

Zin om bij ons als Service Coordinator aan de slag te gaan?

Ben je enthousiast geworden over deze veelzijdige baan op ons kantoor in Rotterdam, solliciteer dan meteen via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de baan of over het sollicitatieproces, neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel. 010-4534000. 

Over Alphatron Marine

Alphatron Marine is een gerenommeerde leverancier van geïntegreerde brugoplossingen, vertegenwoordiger van de belangrijkste merken in de industrie en producent van unieke aanvullende producten op het Japan Radio Company Ltd (JRC) portfolio. Diverse expertisecentra in Tokyo, Singapore, Houston en Rotterdam ondersteunen Alphatron Marine; een synergie die zorgt voor kwaliteit en innovatie voor eigenaren, operators en scheepswerven. De toekomst van de oceaan-, offshore- en riviernavigatie wordt hierdoor volledig geherdefinieerd.

개요로 돌아 가기지금 신청하십시오