返回到概要

4 October 2021

Alphatron Marine Binnenvaart pakt uit op Europort 2021!

新闻稿

Na een periode van Corona en geen beurzen is Europort de beurs waarbij we elkaar sinds lange tijd weer kunnen ontmoeten. JRC/Alphatron Marine Binnenvaart is zeer verheugd u onze nieuwe innovaties te laten zien.

De afgelopen weken heeft onze demonstratie-bus, uitgerust met binnenvaart apparatuur, eindelijk weer een groot aantal locaties bezocht. Er is hierbij een afstand van 6000 km  afgelegd door vrijwel alle landen waar onze producten worden ingezet en de belangstelling was groot.  Maar voor een persoonlijke ontmoeting en een demonstratie van onze producten hoeft u geen 6000 km te rijden, want in de stad waar wij 30 jaar geleden zijn begonnen, te weten Rotterdam, staan wij weer 5 dagen klaar om u te ontvangen.

Na het succes van zijn voorgangers is de nieuwe JMR-611 rivierradar wederom een groot succes te noemen. Betrouwbaar zoals zijn voorganger, welke zonder problemen jarenlang dagelijks draait en wederom een trendsetter door de fantastische wijze waarop kleine echo’s worden weergegeven. Dit zelfs bij slecht weer, indien aangesloten op het eveneens door JRC gefabriceerde GPS kompas.

Maar er is meer,  zoals onze zeer succesvolle AlphaRiverTrackPilot, welke een aantal jaar geleden op dezelfde Europort beurs geïntroduceerd is. Als Alphatron Marine passen wij alleen goedgekeurde componenten toe en staan we voor zekerheid. De - in samenwerking met het Duitse Argonics - ontwikkelde super piloot is inmiddels bewezen betrouwbaar en in tegenstelling tot soortgelijke producten van de concurrent, is deze gebaseerd op volledig DNV goedgekeurde componenten en voorzien van een duidelijke en stevige joystick bediening met afleesscherm.

Alphatron Marine staat bekend om haar constante stroom aan innovaties die in de meeste gevallen in samenwerking met de schippers worden ontwikkeld. Zo is er inmiddels onder de naam LYNX een zeer flexibel software platform ontwikkeld waarmee op  eenvoudige wijze diverse zgn. conning schermen te realiseren zijn. Het systeem MINDS mooring is eveneens een op LYNX gebaseerde hulpfunctie waarmee het afmeren wordt ondersteund door gebruik te maken van zeer nauwkeurige sensoren.

Dit is slechts een kleine greep uit onze nieuwe producten die we op onze stand zullen tonen. Voor alle andere producten, oplossingen en demonstraties nodigen wij u van harte uit op onze stand waar ons team met professionals voor u klaar staat.

Bezoek onze stand, nummer 3408, hal 3 Europort: 2 - 5 november 2021

Contact

Alphatron Marine

Schaardijk 23

3063 NH Rotterdam

The Netherlands 

 +31 10 453 4000

 inland@alphatronmarine.com  

 www.alphatronmarine.com

Cookie首选项
设置同意