서비스 요청 제출
죄송합니다.이 공석은 네덜란드 인로만 제공됩니다.

Sales Engineer Back office

Rotterdam, NL

Alphatron Marine is een belangrijke speler in markt van maritieme navigatie & communicatie, instrumentatie en automatisering. Met een hoofdkantoor in Rotterdam en kleine lokale vestigingen, proberen wij altijd dicht bij de klant aanwezig te zijn.

Sales Engineer Binnendienst (m/v) 

Ondernemende regelaar met technische kennis

Standplaats Rotterdam 

Wat ga je doen?

Als Sales Engineer met specialisme navigatie en communicatie op schepen, maak je onderdeel uit van het team Sales Support van onze Zeevaart afdeling en werk je nauw samen met de Buitendienst. Je bent onderdeel van het team dat gezamenlijk het eerste aanspreekpunt is voor de klanten en leveranciers. Je hebt contact via de telefoon, e-mail of face-to-face. Je bent in staat om de vragen van de klant goed te analyseren en komt met de beste oplossingen om aan hun vraag te voldoen.  Je belangrijkste doel is de inkomende aanvragen voor nieuwe en bestaande schepen te vertalen naar technisch afgestemde offertes. Hieruit  komen orders voort die je vervolgens compleet, tijdig en conform afspraak te verwerkt. Je werkt ook samen met de collega’s van de afdelingen Inkoop en Logistiek om de producten tijdig bij de klant te krijgen. Je reageert snel om problemen van de klant op te lossen, waar ter wereld deze ook vaart. Je houdt je kennis van techniek en industrie goed op peil. Kortom, de baan is een veelzijdige en zelfstandige binnendienstfunctie waar je verantwoordelijk bent voor advies, offertes, verkoop en verzending aan je klanten. Jij bent een leuke aanvulling op het gedreven en enthousiaste team waarbij je vanzelfsprekend klantgericht en professioneel te werk gaat. 

Wat moet je in ieder geval in huis hebben?

 • MBO werk en denk niveau, met een technische opleidingsrichting, zoals Electrotechniek, Werktuigbouwkunde of communicatietechnologie;
 • Affiniteit met navigatie- en communicatieapparatuur
 • Belangstelling voor de scheepvaarttechniek;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een commerciële binnendienstfunctie;
 • Kennis van het MS office pakket en ervaring met ERP systemen. Ervaring met Navision is een pré;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk;
 • Klantgerichte- en initiatiefrijke instelling;
 • Nauwkeurig – je hebt oog voor detail;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Fijne werksfeer binnen professioneel team

Bij Alphatron Marine werk je binnen een hele platte organisatie met korte lijnen. We zijn altijd bereid elkaar te helpen en er heerst een hele prettige werksfeer. Samen werken we hard om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en voor het succes van ons bedrijf. Afhankelijk van je ambities zijn er mogelijkheden je verder te ontwikkelen in je rol en de organisatie. Verder bieden we je:

 • Arbeidsvoorwaarden die passen bij je verantwoordelijkheden;
 • Minimaal 25 vakantiedagen;
 • reiskostenvergoeding (ons kantoor is goed bereikbaar met het OV, maar er is ook voldoende parkeergelegenheid);
 • goede lunchmogelijkheden.

Enthousiast geworden over deze veelzijdige baan?

Zou jij wel als Sales Engineer bij ons aan de slag willen en voldoe je aan de (meeste) eisen, solliciteer dan meteen via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de baan of over het sollicitatieproces, neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel. 010-4534000.

Over Alphatron Marine

Alphatron Marine is een gerenommeerde leverancier van geïntegreerde brugoplossingen, vertegenwoordiger van de belangrijkste merken in de industrie en producent van unieke aanvullende producten op het Japan Radio Company Ltd (JRC) portfolio. Diverse expertisecentra in Tokio, Singapore, Houston en Rotterdam ondersteunen Alphatron Marine; een synergie die zorgt voor kwaliteit en innovatie voor eigenaren, operators en scheepswerven. De toekomst van de oceaan-, offshore- en riviernavigatie wordt hierdoor volledig geherdefinieerd. 

Wij geven er de voorkeur aan om zelf onze vacatures in te vullen. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

개요로 돌아 가기지금 신청하십시오
Cookie preferences
SettingsI agree